עיצוב מסעדות וחנויות

עיצוב חנויות

אפיון מקצועי לעסק, זיהוי קהלי יעד, התאמה למבנה הנכס והבנת הצרכים, הם הצעדים הראשוניים שנעשים על ידינו בעיצוב פנים מסחרי נכון.

עיצוב חנויות מרשים ויעיל מניב הגדלת מכירות בעסק וכניסה רבה של לקוחות רצויים. אנו דואגים בסופו של תהליך, להקנות ללקוחות החנות חוויית קנייה איכותית ונעימה תוך כיוונם אותם למכירה המתבקשת.

כל עסק וחנות, זוכים לבידול עיצובי, ע"י הגדרת קונספט ייחודי ומותאם באופן מדויק. מטרתנו המשותפת הינה לוודא שהלקוחות ייהנו מהביקור במקום, וירצו לשהות בו ככל האפשר.

ככל שיישארו בחנות, יחשפו למוצריה ולאפשרויות הרכישה הקיימות במקום וכך ירחיבו את סל הקניות שלהם. זוהי הדרך להנעה לפעולה, כך נשיג את המטרה לשמה הוקם המקום- חנות מזמינה ומוכרת, חנות בצמיחה מתמדת.

חנות בגדים יוקרתית, חנות משקאות, או חנות לממכר ממתקים, חנות גדולה או קטנה, כל אחת מהם תזכה לתכנון ועיצוב פנים מותאם ואינדיבידואלי באופן אישי, שישדר את אופיה הרצוי.

המסר התדמיתי של העסק, יועבר באמצעים חזותיים להגדלת המכירות ולאטרקטיביות במראה וכן יעצים ויבליט את המוצרים בו.

איך התהליך מתבצע?

ראשית נדרשת לכך הבנת הצרכים, אח"כ יש להטמיע אותם עם מענה אפקטיבי מיטבי. הליווי נעשה בצמוד לבעל העסק מההתחלה ועד לסיום הביצוע וההקמה בשטח.

משלב הכרת הנפשות הפועלות: בעל העסק, העובדים בו, הלקוחות ואופן העבודה במקום. נעשית הדמיה בתלת מימד במחשב להמחשה ולהבנת החלל וחלוקתו, תוך כדי הבנת צפי העבודה העתידי והשינויים הצפויים בו. נעשה תכנון פרטי נגרות במידה הנדרשת. תכנון ועיצוב של כל החלל וחלקיו.

השירות כולל המלצה על בעלי מקצוע וספקים איכותיים שיתמודדו עם הדרישות, עם לוח הזמנים והתקציב שעומד בפנינו. אנו דואגים לליווי צמוד עד הפרטים הקטנים, בהם אנו ממליצים על אופן הצגת המוצרים והאבזור בחנות ועל המיתוג והגרפיקה.

הסטיילינג הסופי יקנה את הנראות המרשימה המתבקשת. אנו משקיעים את מיטב החשיבה והתכנון, להשגת תוצאות בעיצוב פנים מסחרי יפיפה, שייתן מענה דינמי ואפקטיבי לאורך זמן. בתמורה מקסימלית לכל מסגרת תקציבית מוגדרת, עם יעדים לשורת פדיון מנצחת.

עיצוב מסעדות ובתי קפה

כבת להורים שהיו בבעלותם מסעדות, כמי שגדלה במשפחה של בשלנים מצוינים וכמי שאוהבת לבשל ולארח, נחשפתי לתחום המסעדנות על כל צדדיו והיבטיו עוד מגיל צעיר.

עולם המושגים של תחום זה, עמד מול עיני עוד לפני עידן תכניות הבישול והמאסטר שף. על כן אני מביאה איתי תשוקה עצומה לעולם הזה, המתובלת בידע ובניסיון.

לאחרונה תכננתי אזור קבלה, חדר אוכל ובית קפה במלון בשבדיה ואף מסעדה של אוכל ים תיכוני בניו יורק.

בעידן בו הלקוחות נוהרים לאכול בחוץ ומחפשים חידושים והפתעות ובמקביל חשופים לשפע המסעדות הצצות מידי יום, זהו אתגר גדול לעמוד בתחרות ואף להצליח בו.

על כל מסעדה ובית קפה, להיות בולטים, מקוריים וייחודיים יותר. יש ליצור חווית אירוח מעוררת חושים, ליצור חווית שהות מדויקת ואטרקטיבית שיגרמו ללקוחות להיכנס, להתרשם ולחזור לביקור שוב ושוב. זוהי הדרך להגיע ללב הלקוחות.

 

איך התהליך מתבצע?

ראשית, אנו מבצעים אפיון ומיפוי של צרכי העסק, בהתאם למידות ולמבנה החלל, תוך בירור מעמיק של החזון של בעל העסק והאווירה הרצויה בו. בין אם מדובר במסעדה חדשה או במקום קיים שדורש שיפוץ, ריענון וחידוש.

אנו בוחרים קונספט של שפה עיצובית ייחודית ומבדלת, המותאמת לקהל היעד, במטרה להבליט ולבדל את המסעדה ככל האפשר בדרך לשגשוגה והצלחתה.

כל שטח בנכס שווה ערך כספי משמעותי, ולכן אנו דואגים לתכנון מדויק של החלל, כדי ליצור יעילות מרבית בעבודה במקום, הן לעובדים, למלצרים וללקוחות.

נעשית חשיבה של התנהלות מיטבית בין שטחי המטבח והאירוח.

הליווי שלנו נותן מענה מקסימלי בפתרון כולל, משלב התכנון ועד שלבי הביצוע בפועל. הוא כולל הכנת תכניות לקבלנים השונים, פרטי נגרות מותאמים לפי הנדרש במקום, תכנון העמדת השולחנות והרהיטים במסעדה, מיתוג  ואף להמלצות על ספקים ובעלי מקצוע איכותיים ומקצועיים בתחום.

התכנון והעיצוב נעשים תוך עמידה בלוחות זמנים ובהסתמך על התקציב המוגדר. ליווי עד הפרט האחרון ביצירתיות ובהשקעה רבה.

מטרתנו המשותפת היא יצירת מקום שיראה נפלא וייתן חווית לקוח יוצאת דופן ומעוררת תיאבון, חווית אירוח המאפשרת בילוי מהנה, באופן שישלים את התחושות מהאוכל וממראה המנות, עם רצון לטעום עוד ועוד.

כל אלה יביאו לתוצאה של מקום יפיפה עם שורת הכנסות גדלה ומוצלחת.

לכל שאלה ועניין, צרו קשר

אשמח לשבת אתכם, ללמוד על הפרוייקט ולהגשים לכם את החלומות